Tilbakemeldinger

Uforglemmelig fornøyelse!

Trass i vonde seter og dårlig beinplass, gjorde ditt halvannen times fyrverkeri av ordsatte sannheter kvelden på Buen Kulturhus i Mandal til en uforglemmelig fornøyelse. Takk for foredraget!

- Salve Ljosland

Energi, entusiasme og gode tanker

Brandstad selger tøffe hverdagsklær til menn. På vår innkjøpsmesse på Kvitfjell hadde Katarina ett to timers kurs for våre butikkledere. Hun hadde besøkt noen av våre butikker og hadde satt seg godt inn i våre ideer og tanker før hun holdt kurset. Vi lot oss sjarmere av hennes energi og entusiasme. Gjennom mange illustrasjoner og bilder fikk hun fram sine gode poeng og tanker. Vi ble inspirert til å gjøre en enda bedre jobb i forhold til våre kunder!

- Adm direktør Geir Henning Aaløkken, Brandstad

Anbefales!

Vi hadde en super og inspirerende ettermiddag med Katarina!! Kan absolutt anbefales til andre!

- Anne Helen Pettersen

Stor takk!

Jeg vil bare sende deg en stor takk for et sprudlende og inspirerende foredrag på skatteoppkreverkonferansen!
Jeg fikk mye å tenke på selv, og jeg tror at alle som hørte på deg kjente seg igjen i flere av de eksemplene du fortalte om.
Og så er det så deilig å gapskratte!

- Hilde Pedersen, Kemner

Fyrverkeri!

Hvilket sprudlende fyreverkeri du holdt i kveld: anslag, historier, dramaturgi, involvering, mimikk og punch-lines i over 90 minutter! Inspirerende!

Lytte og le!

Fantastisk foredragsholder, synes jeg. Hun hadde meg fra første øyeblikk. Fengende og helt naturlig. Flott! Akkurat passe mellom det som får en til å le og til virkelig å høre på.

Utenom det vanlige

Det første som slo meg da jeg hørte at jeg skulle på kurs var: Kjedelig! Men dette har faktisk vært morsomt, lærerikt og noe utenom det vanlige. All kreditt til deg Katarina. Kjempeflink og god kursleder!

Inspirasjonsbooster

En morsom og lærerik dag! En skikkelig inspirasjonsbooster. Ønske om å yte god service, bedre og nytenkende service. Ser muligheter med å kunne utfordre meg selv, men også kollegaer. Vi utgjør jo sammen den helheten som kunden sitter igjen med. Det har vært en påminner om hva jobben min innebærer, hva vi kan gjøre for våre kunder, og potensielle kunder. Et supert kurs! Du er utrolig flink til å skape engasjement, motivasjon og du er en super god foredragsholder!

Har storkost meg!

Kan ikke tro at jeg vært her i fem timer! Har storkost meg, og håper jeg får gå flere kurs.

Tatt på kornet

Morsomt – inspirerende og til ettertanke. Tatt på kornet – kan se meg selv i visse situasjoner. Jeg vil bli mer bevisst på hvordan jeg oppfattes etter dette.

Kresen 19åring

Jeg synes at det har vært en givende dag. Jeg er absolutt mer oppmerksom på hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal oppføre meg blant kunder. Mange gode eksempler på god og dårlig kundebegeistring. Ståkarakter fra en ellers kresen 19åring!

Minimale forventniger

Til foredragsholder: Jeg entrer som regel et sted med minimale forventninger, danne dagen var intet unntak. Dette fordi jeg hater skuffelser. Noen ganger blir jeg positivt overrasket og andre ganger er jeg i samme modus som når jeg kom. I dag må jeg si at jeg har lært mye mer enn jeg trodde var mulig i denne begrensede tiden, både om emnet og om de andre jeg jobber med. Nettopp derfor vil jeg si mange tusen takk og fortsett med det du absolutt kan – Kundebegeistringskurs!

Kundebegeistring for 135 personer på Leknes

Responsen etter kurset har vært enormt positiv! Det hagler med superlativer: engasjert, morsom, innholdsrik, gjenkjennbart, lett å høre på, jordnært og lærerikt. Anbefaler Katarina til alle som jobber med mennesker!

- Bodil Ekhorn, Nordlandssykehuset Lofoten

En sann glede!

Det har vært en sann glede å få leke med Katarina i to dager sammen med alle ansatte. For en inspirasjon, og ikke minst konkrete forslag og arbeidsverktøy å ta med seg tilbake i hverdagen! Jeg gleder meg til fortsettelsen sammen med Katarina.

- Sølvi Rolland, Ole Bull Scene

Fantastisk!

Helt fantastisk! Lærerikt og underholdenede. Hun kan sitt fag til fingerspissene! Anbefales til alle, uavhengig av bransjer.

- Kine Sørensen, RSA BIL

Kunsten å motivere!

Kunsten å motivere, og åpne folk måte og tenke på er krevende til tider. Gjennom humor, livserfaring, faglig pondus og troverdighet klarer Katarina dette på elegant vis, og vinner allierte i sitt publikum. Vel vedr et besøk. 

- Ole Kristian Kilvær-Seth, AMFI Bygg Svolvær

Anbefaler!

Katarina er god på å forstå vårt firmas spesielle utfordringer, og bruker gode eksempler fra gjenkjennbare situasjoner. Pedagogisk og bra, i tillegg til passe mye humor. Anbefaler Katarina på det varmeste!

- Erling Storm, STORM ELEKTRO